Vinařství

Lukáš Nešpor začal vyrábět své vlastní víno v osmnácti letech.Nejbližšími vzory mu byli otec s dědečkem.
Na rozdíl od nich , však Lukáš Nešpor nezůstal u malovýroby pro vlastní potřebu.Vinařství mu začalo koníčkem vedle hlavního zaměstnání a vlastníma rukama vybudoval nový degustační sklep a malou výrobní halu.
Lukáš Nešpor vyrábí víno pouze z vlastních hroznů, těžiště odrůdové skladby spočívá na Sauvignonu , veltlínském zeleném, Chardonnay, Rulandském bílém, Rulandském šedém , Cabernetu Moravia,Frankovce a Dornfeldru. V roce 2014 se odrůdy rozrostli o další vzorek a to o Iršai Oliver. Další výsadba nového vinohradu s odrůdou Pálava proběhla v roce 2017. 
Technologické postupy ve sklepním hospodářství jsou kombinací tradičních i moderních principů.
Víno vyrábí Lukáš Nešpor z odkalených moštů. Mošty kvasí v kameninových nádobách, vína zrají v nerezu.
 U červených vín používá vinařství klasickou otevřenou maceraci, na zrání dřevěné sudy.
Vína se láhvují plnící linkou, která zaručuje stálost , pod šroubovací uzávěry.
Při odbytu převažuje privátní klientela.
Degustace je možné uspořádat pro skupiny do 14 osob včetně ubytování